Troost

Met behulp van het Troostboekje leer je hoe jij, in elke situatie, zelf handen en voeten kunt geven aan je gevoel. Ook kun je middels het boekje de dialoog aangaan met wie je wenst. Het boekje werkt ondersteunend in het begeleiden van mensen met verdriet, gemis of in rouw. Het biedt inzage en inzicht in een (rouw)proces. Ook kan het onderdeel zijn van het grotere gesprek over rouw.

De Troostboekjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurenpaletten: pastel, bos en zee. De boekjes in pastelkleuren hebben een zacht, gekleurd stukje stof op de voorkant. Deze variant raden wij in het bijzonder aan voor kinderen. De inhoud van de Troostboekjes is hetzelfde.

Bestel jouw Troostboekje.


Thuis

Het Thuisboekje kan jou helpen om je plek te vinden. Thuis te komen bij jezelf, na de scheiding van je ouders. Samen met hen kun je op ontdekkingstocht. Ook voor andere familieleden is er plek in dit boekje. Je mag erin schrijven, tekenen en foto’s plakken. En vooral er over praten, met elkaar. Ontdekken dat jij de moeite waard bent en goed zoals je bent. Dat jouw Thuis in je hart zit en dat je, ook al wonen jullie niet meer bij elkaar, deel van een groter geheel bent. Deel van een stamboom.

Het Thuisboekje is gemaakt voor kinderen, jongeren en jong-volwassenen.

Bestel jouw Thuisboekje.

 

Samenwerken

We staan open voor samenwerkingen, bijvoorbeeld met scholen, rouwcentra, ziekenhuizen, organisaties en hulpverleners. Wil je een grotere oplage boekjes afnemen? Of heb je interesse in een lezing, gastles of workshop over het boekje? 

Neem contact met ons op via info@atelierstokstaart.nl voor een vrijblijvende (telefonische) kennismaking. We kijken uit naar je bericht!

Concept en tekst: Atelier Stokstaart
Grafisch ontwerp: Jelle van Gosliga