Gemis en verdriet verwerken

Met behulp van het Troostboekje leer je hoe jij, in elke situatie, zelf handen en voeten kunt geven aan je gevoel. Ook kun je middels het boekje de dialoog aangaan met wie je wenst. Het boekje werkt ondersteunend in het begeleiden van mensen met verdriet, gemis of in rouw. Het biedt inzage en inzicht in een (rouw)proces. Ook kan het onderdeel zijn van het grotere gesprek over rouw.

Concept en tekst: Atelier Stokstaart
Grafisch ontwerp: Jelle van Gosliga
Fotografie: Xanne Wijkamp

Troostboekje

Na een volledig uitverkochte eerste druk van het Troostboekje, is nu de tweede druk beschikbaar. De nieuwe Troostboekjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurenpaletten: pastel, bos en zee. De boekjes in pastelkleuren hebben een zacht, gekleurd stukje stof op de voorkant. Deze variant raden wij in het bijzonder aan voor kinderen. De inhoud van de Troostboekjes is hetzelfde.

De boekjes kosten €15 per stuk, exclusief verzendkosten. 

Bestel jouw Troostboekje.

Samenwerken

We staan open voor samenwerkingen, bijvoorbeeld met scholen, rouwcentra, ziekenhuizen, organisaties en hulpverleners. Wil je een grotere oplage Troostboekjes afnemen? Of heb je interesse in een lezing, gastles of workshop over het Troostboekje? 

Neem contact met ons op via info@atelierstokstaart.nl voor een vrijblijvende (telefonische) kennismaking. We kijken uit naar je bericht!